Overhoor mogelijkheden

Op sommenleren zijn er verschillende mogelijkheden om jouw sommenlijsten of de lijsten van andere te overhoren. Op deze manier heb je de mogelijkheid om precies de sommen te leren die bij jou past. Naast de overhoor instellingen kan je kiezen voor een makkelijke of moeilijke overhoring, deze hebben invloed op de volledige manier van overhoren.

Overhoor instellingen

Voordat je een overhoring begint heb je de mogelijkheid om verschillende instellingen te gebruiken, deze hebben invloed op de manier van overhoren. Zo heb je de keuze uit de volgende overhoor instellingen: Tijd overhoring, zelf bepalen wanneer volgende vraag wordt gesteld, ik weet het antwoord niet, uitgebreid overhoren, en in een willekeurige volgorde overhoren.

Makkelijk overhoren

Op sommenleren heb je de mogelijkheid om makkelijk of moeilijk te overhoren, om op deze manier jouw kennis langzaam te laten groeien op het tempo wat jij prettig vindt. De overhoor opties die wij hiervoor hebben ontwikkeld zijn: Meerkeuze en In gedachten.

Moeilijk overhoren

Ben jij klaar voor wat meer uitdaging en wil je zeker zijn dat je alle sommen 100% goed begrijpt, dan hebben wij moeilijk overhoren. Deze optie is toepasbaar op alle overhoormodules. Wij zullen met zo min mogelijk informatie jou de keuze geven tot het juiste antwoord en je hier totaal niet bij helpen.

Verschillende soorten spelletjes

Op sommenleren heb je de mogelijkheid om te overhoren doormiddel van rekenspelletjes, keersommen, of even printen als tafelkaart. Naast de verschillende lijsten die wij voor jou per groep hebben gemaakt, is het ook mogelijk om de tafels te oefenen. Vind je niet de juiste lijst die bij jou hoort, maak dan een eigen lijst aan.