Wij zijn gratis

Sommenleren is opgezet door studenten voor studenten, zelf weten we hoe vervelend het kan zijn om sommen te leren, terwijl het zo makkelijk en leuk kan zijn. Woordjes leren doen we ook al online? Vanuit die gedachten is sommenleren opgezet, tijd om sommetjes te leren online!

Eigen lijsten

Op sommenleren is het mogelijk om jouw eigen sommenlijst te maken, op deze manier kan je de sommenlijst aanmaken die bij jouw methode hoort in de klas. Naast jouw eigenlijsten is het mogelijk om lijsten uit onze wiki te overhoren of overnemen.

Samenwerken

Jouw hele klas leert uit dezelfde methode maar dan zou het natuurlijk zoned van jullie tijd zijn om allemaal deze lijst te maken op sommenleren. Daarom heb je de mogelijkheid om lijsten te delen vanaf jouw profiel (of vraag de docent naar haar profiel).

Resultaten bijhouden

We willen allemaal beter worden in hetgeen wat we doen, daarom is het mogelijk om jouw resultaten bij te houden, waarna je kan kijken of je vooruitgang maakt. Nog even gauw de sommetjes leren die je nog net niet goed genoeg begrijp, dit is mogelijk op sommenleren.

Makkelijk overhoren

Wij zorgen ervoor dat overhoren leuker en makkelijker wordt dan op de papier of andere platformen. Bij ons zijn er verschillende overhoor opties die ervoor zorgen dat jij jouw sommentjes makkelijk kan overhoren op de manier die bij jou past.