Wij zijn gratis

Wij weten hoe vervelend het is om sommen te leren, daarom hebben wij een online platform opgezet door studenten voor studenten/leerlingen. Sommenleren maakt het leuker, makkelijker en minder vervelend om sommen te leren. Ben jij er klaar voor?

Eigen lijsten

Sommenleren maakt het leren makkelijker doordat jij jouw eigen sommenlijsten kan toevoegen die past bij jouw niveau en methode vanuit de klas. Wil je meer oefenen? Wij bieden ook vanuit onze wiki lijsten aan die jij gemakkelijk kan overnemen en uiteindelijk kan overhoren.

Samenwerken

Jouw hele klas leert uit dezelfde methode maar dan zou het natuurlijk zoned van jullie tijd zijn om allemaal deze lijst te maken op sommenleren. Daarom heb je de mogelijkheid om lijsten te delen vanaf jouw profiel (of vraag de docent naar haar profiel).

Resultaten bijhouden

Resultaten zijn voor ons erg belangrijk en wij willen allemaal beter worden in hetgeen wat we doen. Met Sommenleren kan jij jouw resultaten overzichtelijk bijhouden, hierdoor kan jij zien waar je nog even moet oefenen en waar jij in uitblinkt.

Makkelijk overhoren

Wij zorgen ervoor dat overhoren leuker en makkelijker wordt dan op de papier of andere platformen. Bij ons zijn er verschillende overhoor opties die ervoor zorgen dat jij jouw sommentjes makkelijk kan overhoren op de manier die bij jou past.