Wat is de wiki

Sommenleren biedt verschillende mogelijkheden om jouw oefenmateriaal optimaal te begrijpen en benutten. Naast jouw eigen gecreëerde lijsten, bieden uitgevers en docenten kant-en-klare lijsten aan die zij speciaal voor jou hebben gemaakt. Deze zijn verdeeld in verschillende categorieën: tafels en examenoefeningen.

Tafels Oefenen

Tafels oefenen blijft lastig, maar wij maken het voor jou makkelijker. Sommenleren heeft in samenwerking met docenten verschillende tafellijsten opgesteld die jij direct kan oefenen en uiteindelijk kan overhoren om hierdoor nóg betere schoolresultaten te behalen!

Naar de tafels

Groepen Oefenen

Sommenleren biedt verschillende lijsten aan, die zijn aangepast op verschillende niveaus in basisschoolgroepen. Deze lijsten zijn in samenwerking met docenten opgesteld, zodat jij jouw gewenste resultaat gaat behalen

Naar de groepen

Soorten Oefenen

De vooraf opgestelde lijsten door docenten zijn in verschillende soorten sommen opgesteld. Denk hierbij aan: optellen, aftrekken, vereenvoudigen, delen, splitsen en nog veel meer. Zo is er voor ieder wat wils!

Naar de soorten

Samen oefenen

Heb jij op het moment super goede lijsten gemaakt en denk je dat ze van meerwaarde zijn voor de wiki? Neem dan contact met ons op en wij zullen deze lijsten onder de juiste categorie plaatsen, het is natuurlijk gaaf als we op deze manier elkaar slimmer kunnen maken.

Contact Pagina