Wat is de wiki

Op sommenleren heb je de mogelijkheid om zelf sommenlijsten aan te maken, maar naast de sommenlijsten zijn er uitgevers en docenten geweest die voor jou kant en klare lijsten hebben gemaakt. Wij hebben deze lijsten voor jou verdeelt in de verschillende categorie├źn: tafels en examenoefeningen.

Tafels Oefenen

Wil jij de verschillende tafels goed kunnen beheersen maar heb je geen zin om deze lijsten zelf aan te maken. Dan hebben wij in samenwerking met docenten deze verschillende tafel lijsten opgesteld die jij direct kan overhoren om hierdoor betere schoolresultaten te behalen!

Naar de tafels

Groepen Oefenen

Ga je op het moment naar de basisschool en is het tijd om sommen te leren, dan hebben wij per groep voor jou de juiste sommenlijsten opgesteld in samenwerking met verschillende docenten. Hierdoor kan jij bestaande lijsten overhoren en de schoolresultaten verbeteren.

Naar de groepen

Soorten Oefenen

Naast de verschillende tafel lijsten en lijsten die bij de groepen horen hebben we een onderscheid gemaakt in verschillende soorten. Denk hierbij aan minsommen, erbijsommen, keersommen, delen, splitsen, kommagetallen, getallen en nog veel meer.

Naar de soorten

Samen oefenen

Heb jij op het moment super goede lijsten gemaakt en denk je dat ze van meerwaarde zijn voor de wiki? Neem dan contact met ons op en wij zullen deze lijsten onder de juiste categorie plaatsen, het is natuurlijk gaaf als we op deze manier elkaar slimmer kunnen maken.

Contact Pagina